Experimentem amb l’Art – Espai EART

Experimentem amb l’Art – Espai EART

Associació sense ànim de lucre, amb voluntat de servei públic que treballa amb l’art i els processos creatius contemporanis entesos com a acció educativa, per fomentar la capacitat crítica i creativa de les persones. L’activitat principal de l’entitat és en l’àmbit de l’educació no formal i les pràctiques culturals i artístiques col·laboratives i comunitàries, vinculant art, educació i ciutadania.

Per una banda, a l’Espai EART (seu de l’associació). Aquest funciona a mode de laboratori, un espai d’assaig-error que obre nous camins en la recerca i l’experimentació entre l’art i l’educació. Compta amb el programa de Residència EART. Desenvolupa, a més, un programa de formació en articulació i mediació cultural i activitats adreçades a públic general, intergeneracional, infants, etc.

Per altra banda, EART ofereix serveis educatius i culturals d’acompanyament i curadoria de projectes a institucions com centres d’art, museus, biblioteques, centres cívics, centres educatius, etc.

L’Espai EART és doncs un lloc de trobada d’artistes, públics i maneres de fer i pensar el fet artístic per generar diàleg, reflexió i esperit crític amb una voluntat transformadora.

Experimentem amb l’Art – Espai EART

Dirección postal completa
Barcelona, Carrer de Torrijos, 68, Barcelona
Teléfono de información
932171877
Teléfono de taquilla
932171877
Correo electrónico
entra@experimentem.org
Enlaces oficiales:
Las exposiciones y los eventos alojados en esta sede
Network sede